NÄR RÄCKER DET? HUR LÅNGT SKALL DET GÅ? (Se denna video!)

  visningar 12,174

RASK

Månad sedan

Instagram: RealRask
Affärsförfrågningar:
samarbeten@carlfredrikalexanderrask.se
Tittarmail: tittarmail@carlfredrikalexanderrask.se
Snapchat: alexxandear
Min musik på Spotify: Carl Fredrik Alexander Rask

Kommentarer
RASK
RASK Månad sedan
På slutet blir ljudet sådär som det blivit flera gånger i de senaste videorna. Detta är något som ej märks i redigeringen utan kommer efteråt. Skall installera om mitt redigeringsprogram och ordna detta. Trevlig helg! 😇💝
A B
A B Månad sedan
@Hannah Christine grälsjuk??
Hannah Christine
Hannah Christine Månad sedan
@A B har du ens läst kommentaren du kommenterat på här?
RASK
RASK Månad sedan
@Lenny Hall Det nya segmentet är helt frivilligt, 110%.
A B
A B Månad sedan
Det börjar om från 16.15. Ljudet är samma som början så man missar slutet
Lenny Hall
Lenny Hall Månad sedan
Det är ju exakt detta hets och hat du vill skapa dit nya program på? Eller har jag missförstått dina tankar om ditt nya program helt och hållet? Vilken publik skall det vända sig till om inte den samma publik som hatar och hetsar och jagar alla er kändisar på youtube för era små misstag?
Främ Ling
Främ Ling 11 dagar sedan
Du är nog den mest mognaste på youtubesverige
Martti Kallionpää
Martti Kallionpää 28 dagar sedan
Du är inte frisk rask från botten av häxans bak sida
Smurfina 73
Smurfina 73 Månad sedan
Du ser ingen dubbelmoral i detta då du i högsta grad varit en som lett hemska drev senaste åren? Du sket fullständigt i vad som hände med Jackes ex tex. Man har ingen aning om vad mer folk tampas med i sitt inre och att då göra det du gjorde kan inte bara resultera i att man förlorar arbete, barn osv utan nån som inte är lika stark kanske inte orkar fortsätta leva. Jag mådde så illa under den processen då jag såg hur ensidigt man attackerade henne. Du har även lett drevet mot din far..Du verkligen älskade och tjänade pengar på att driva andra mot klippkanten. Noll hänsyn för vad det gjorde med dom och du ville få med så många som möjligt på ditt tåg. Jag hoppas verkligen du kommer till verklig självinsikt om vad du byggt upp ditt namn på. Tyvärr är det inte längre den missbruksbloggen som du gjorde så bra en gång i tiden.
Louise Olsson
Louise Olsson Månad sedan
Jag vet vad du menar i det du säger! Jag har sett varje dag, på fb hur folk hackar på varandra, trakasserar varandra, mobbar varandra osv... detta sker i princip varje dag, nästan hela tiden. Alltid ska det vara någon som stör sig på något/någon och så blir det fler och fler som hoppar på en viss person. Detta gjorde att jag valde att logga ut ifrån Facebook och ta bort appen ett tag. Eller jag har den kvar, men har som ”gömt den” så att jag inte ska kunna logga in. Jag tröttnade på allt hat som vandrade runt som i en cirkel, jag orkade inte läsa om en massa skit varenda dag, hela tiden. Så just nu har jag tagit en paus ifrån Facebook. Har bara instagram och snapchat kvar, för där tycker i alla fall jag att allt är lugnare, inte lika mycket hat! Vet dock att det försiggår hat över insta också, men det är inget jag lägger märke till lika mycket som jag gjort över Facebook. Och jag kan säga, redan nu, att det är otroligt skönt att slippa läsa all skit som skrivs! Och en annan sak... vi är bara människor! Alla kan vi göra fel, göra misstag och göra bort oss. Man borde inte bli hatad för det, man borde inte få en massa hat över sig. Tala i stället om för personen vad hen gjort för fel, få hen att tänka på ett annat sätt, på ett bättre sätt än innan. Vad personen kanske kunde gjort bättre, vad personen ska tänka på nästa gång osv! Ursäkta för lång text! Men ville bara tala om lite vad jag tycker om allt detta. 😊👍🏼
Cristian Efternamn
Cristian Efternamn Månad sedan
Ps jag tycker du borde ta upp detta ämne mer eftersom ingen annan antingen inte vågar eller gör det.
Mattias Abrahamsson99
Mattias Abrahamsson99 Månad sedan
Lunarstorm de hade ja nästan glömt.
Cristian Efternamn
Cristian Efternamn Månad sedan
Har aldrig gillat Dikmen han ger mig såna vibar som en typisk Narcissist som han förespråkar så mycket om. Jag känner ifall jag hade försökt komma in i en diskussion med killen så hade han bara skrikigt för det är tydligen det enda han gör i sina videor, och sedan dragit upp handen och kallat mig kvinnohatare eller rasist.
Mölk 69
Mölk 69 Månad sedan
ok
Swedish Ghost Lovers
Swedish Ghost Lovers Månad sedan
Kan hålla med om en del, men inte ALLT, som du säger i videon. Jag tror att Vlad Reiser är ett dåligt exempel på någon som ska ha fått ett drev efter sig helt utan legitim anledning. Det han gjorde var, i min mening, såpass sjukt att jag är GLAD att det uppmärksammades. Men sen kommer ju problemet i att Vlad inte kommer bli en bättre människa eller lära sig en läxa när allt han får är dödshot. Det är receptet för att göra någon till en klassisk Disney-skurk, typ. Sen gällande häxjakt i allmänhet, så trodde människor legitimt på det. De gjorde det inte "bara för att" eller vara en del av ett drev och en mob med högafflar. Dom trodde legitimt på häxkonst och magi, och allt dom inte kunde förklara på den tiden, ja, det skylldes på stackars kvinnor som sedan blev brända. Så jag kan personligen inte hålla med om att dagens drev går jämnföra med häxjakten till 100%. Problemet jag ser är främst att folk som gör bort sig inte får utrymme att bättra sig. Istället får man mordhot och ÄNNU värre statement skickat till sig själv. That solves nothing!
Anton Börjesson
Anton Börjesson Månad sedan
Rask liknar micke grus lite
ValkyrijaOW
ValkyrijaOW Månad sedan
Håller helt med om att saker lätt går alldeles för långt, att dödshot och "cancel culture" är fruktansvärt och ska inte ske. Däremot, att säga att ingen faktiskt bryr sig om det Vlad gjorde egentligen utan att det är för att folk vill skapa drev och hata, eller tjäna pluspoäng stämmer inte. Det förminskar snarare hela problematiken. Folk bryr sig idag, och det är inte PK att vilja ha ett samhälle där man inte längre skämtar på bekostnad av minoriteter, eller behandlar människor illa etc. Vi vet bättre idag. Man får ta när man fuckat upp, och faktiskt se till att lära sig och bättra sig. Vlad förtjänar all kritik, precis som många många andra, men absolut inte hot och hatstormar.
Tjejensomdrickerschampo Ooof
Tjejensomdrickerschampo Ooof Månad sedan
Mycket bra sagt👍🏻
Albin Car meet
Albin Car meet Månad sedan
Vilken var din favoritlåt av Slipknot?
sanna söderlund
sanna söderlund Månad sedan
Corona och all isolering har ökat på detta i en fart som är sjuk med.. Folk har inget att göra längre och hänger på sociala medier istället.. 😰😷Samhället håller på att kollapsa totalt...
A B
A B Månad sedan
Rask, tusen tusen tusen tack för denna video❣️❣️❣️❣️❣️ Det är så bra du tar upp detta, för denna kulturen måste vi stoppa på alla sätt. Det du gör med denna video är så otroligt viktigt! Du är så gryt bra på detta och så gjorde så otroligt bra jämförelse med häxprocessen❤️ Gå gärna ihop med flera kreatörer och influenser och gör stora kampanjer. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi påverka för att cancella cancell- kulturen!! Tack för att du finns och vågar stå upp för ärlighet och rätt saker❣️
A B
A B Månad sedan
Rask, det har blivit något fel i videon från 16.15.!!! Det börjar om så man missar slutet😟🤗❣️
Jessica Eriksson
Jessica Eriksson Månad sedan
Jag har blivit mobbad i skolan och mina lärare hjälte INTE ens mig jag mådde jätte dåligt läääääänge
Jessica Eriksson
Jessica Eriksson Månad sedan
Duuuu är bääääst jag ääälskar dina videos så fortsätt jätte gärna
Jessica Eriksson
Jessica Eriksson Månad sedan
Heeeej bästa snygga rask
Gröt Grusson
Gröt Grusson Månad sedan
Problemet idag är att "alla" har en kanal att yttra sin åsikt i, och alla är sina egna journalister som faktakollar 0 och har extremt låg PK-tröskel. Detta gör att alla kan bli stötta för i princip allt, och alla blir kränkta för minsta lilla. Och iom att alla syns över allt (dvs sina sociala medier ) så är det extremt viktigt att ta ställning till precis allt som anses PK för stunden, för att man är så extremt jävla rädd för vad folk ska tycka om en. Med andra ord, får en skapligt stor influenser för sig att alla med vattkoppor är hemska varelser och att man ska avfölja alla med vattkoppor så kommer merparten att göra detta, samtidigt som någon annan kommer tycka att influensern i fråga är dum i huvudet, å således kommer få sina följare att rata denna influeser ist för att folk är smarta nog att fatta sina egna beslut. Dvs. folk är så jävla rädda idag för att inte bli omtyckta å oroliga för vad folk ska tycka om dem, så de följer bara strömmen å gör som de blir tillsagda. Är det inne att tycka illa om vattkoppor så är det extremt viktigt att visa alla att man verkligen tar avstånd, och det gör man bäst genom att 'cansla' folk, för då syns det hur illa omtykt den personen är i en värld där jakten på följare å lajks betyder allt.
Maria Holmkvist
Maria Holmkvist Månad sedan
Det räcker nu,ingen mer stans...vissa saker i videon håller jag inte med om och vissa saker i videon håller jag med om ❤
Alex Brol
Alex Brol Månad sedan
Jeg er så enig med deg! Folk skjuler seg bak falske profiler på internett og sprer hat, trist utvikling - jeg håper at din video når ut til mange, kanskje visse begynner å tenke litt ekstra før de spyr ut noe idiotisk på nett!
Erik Ankarstav
Erik Ankarstav Månad sedan
16:08 ljudet blev fucked up och hoppade tillbaka till historien om pojken och flickan.
Christoffer Orrmalm Utsi
Christoffer Orrmalm Utsi Månad sedan
I denna video visar du hur mycket du vuxit sen du senast var efter någon på samma sätt. Detta är varför du har den respekt hos andra som du faktiskt rättmätigen förtjänar. Du är så klarsynt, transparent, genuin och ärlig. Detta är viktigare än någonsin att prata om nu.
Fripp Frippmeister
Fripp Frippmeister Månad sedan
Jag håller med. Vlad Reiser förtjänar inte att förlora sin karriär pga den där videon. Filip Dickmen får det att låta som att han har våldtagit någon.
Ilene Herbert
Ilene Herbert Månad sedan
Jag sitter inte och väntar på att någon ska göra fel. Däremot ska man aldrig hålla käften när en vuxen man sitter och bedömmer hur sexigt barn dansar på tiktok..
Jenny Klahr
Jenny Klahr Månad sedan
Bra,tänkvärd o viktig video.
Henrik Henkeman Hildingsson
Henrik Henkeman Hildingsson Månad sedan
bra video rask. spännade info.
Eriks Entreprenad
Eriks Entreprenad Månad sedan
Jag är född 96 och min första dator var Microsoft 95 och jag spelar spel av dom som fanns och på nätverket så körde jag spela och dom hade olika spel så jag minns mer och mer att Jocke var med på kungarna av Tylösand och dom olika programen som fanns jag har aldrig dömt den ena eller den andra
GraveCavea a
GraveCavea a Månad sedan
Tänkvärt och otroligt viktigt, vad vore youtube utan dig. Tack Rask🙏🏻❤️
Tony eriksson
Tony eriksson Månad sedan
fan va häftigt farsgubben rask laddar upp fast du inte skulle nu blir det straff rask du är skyldig oss en extra video till nu =) just kidding
Sofia Eklöf
Sofia Eklöf Månad sedan
En sak man kan tänka på - man blir inte längre för att man hugger huvudet av andra.
JP
JP Månad sedan
Hedniska lynchmobbar.
Åsa Borg
Åsa Borg Månad sedan
Riktigt bra video med väldigt bra och sunda tankar
PeradonCentury
PeradonCentury Månad sedan
"- Hejdå youtube (inte clickbait)" Några dagar senare kommer en ny video. Classic Rask.
BIG LIZARD
BIG LIZARD Månad sedan
Jag tycker Filip Dikman är jobbig, gillar han inte alls
Vera Raappana
Vera Raappana Månad sedan
Fler bodde ge folk en andra chans.. // Bra video & man får otroligtvis en bra tankeställare också.. // Finaste rask både in-& utsidan!! stort tack att du tog upp detta
NeCroMaster Gaming
NeCroMaster Gaming Månad sedan
Bra video rask du är kung 👑👑
Betty Nilsson
Betty Nilsson Månad sedan
Sant de du tar upp... skitsnackare älskar kränka folk trotts de it vet. Alla kan vi fela men man ska aldrig dömmas för evigt 🤗
Edward C
Edward C Månad sedan
Intressanta tankar Alex!👊😎
Dan
Dan Månad sedan
Bad två idioter att låta mig vara nu är dem på mig med mina grannar och jagar mig så fort dem ser mig ute. Och dem ofta vet inte varför dem gör som dem gör.
Cluee News
Cluee News Månad sedan
Sjukt bra video faktiskt! Jag ångrar mig så mycket för att jag hängde ut verz. Önskar att jag kunde få det ogjort :/
apberget
apberget Månad sedan
Du har talets gåva rask ser fram emot att få läsa din bok!
Angelica Haglund
Angelica Haglund Månad sedan
Bra initiativ!! Bra gjort och tack för en bra video 🙏🏻❤ kärlek ❤
Martina
Martina Månad sedan
mobbning följde med hem för 10-15 år sedan också. Då var det msn, kommentarer på bilddagboken etc. Att romantisera tidigt 2000-talet är och förblir meh
RASK
RASK Månad sedan
Jo, men det fanns ett 70 80 och 90-tal också :) Dessutom var sociala medier inte en så stor del av vardagen som det är idag.
luumistyle
luumistyle Månad sedan
Går inte att leva utan Dark mems/ grow humor 😍😍
bloodman 91
bloodman 91 Månad sedan
Gör vad fasen du ville göra och strödde vad adr säger till dig
Daniel Sjöberg
Daniel Sjöberg Månad sedan
Snusar du fortfarande lössnus? 😎
Eric Engvall
Eric Engvall Månad sedan
Denna video borde delas åt skyarna. Så alla, även jag får ta en funderare och reflektera över hur jag beter mig.. lätt för alla , och säga att " men så gör aldrig jag, så skulle jag aldrig bete mig"..kanske dem som ska reflektera mest.. alla gör vi fel och vi alla kan förbättra oss på någon punkt👻☃️
HP Persson
HP Persson Månad sedan
Man kan ju se fenomenet i dina livestreams också exakt varje varje varje gång där ofta småknattar frågar "vad tycker du om personen x eller y", det är så jäkla viktigt att tycka något och att välja rätt sida, väljer de fel sida blir de påhoppade av sina vänner eller andra i deras närhet istället. Får de dessutom respons av en youtuber, t.ex. svar på en kommentar lyser hela deras dag - då är den personen bäst oavsett hur snepinkad den är på riktigt, det lilla barnet som kanske inte blir sedd hemma av föräldrarna p.g.a. många barn, missbruk eller liknande - det blev sett av en youtuber, bekräftad existens. Och de som inte blir sedda - de försöker hitta andra vägar för att bli sedda, ofta genom sjuka kommentarer eller påhopp i olika former - då blir de sedda och uppfyller samma form av bekräftelse "jag finns, han såg mig". Psykisk ohälsa bland barn är grunden, men även ungdomar och vuxna och det är på väg alldeles käpprätt.
Giniz J
Giniz J Månad sedan
Så bra skrivet!
Andreas Andersson
Andreas Andersson Månad sedan
Därför håller jag mig för mig själv. så mkt bättre än folk som låtsas bry sig om saker dem egentligen skiter i.
Cristian Efternamn
Cristian Efternamn Månad sedan
Samma men folk börjar dalta om att man är utanför och speciell ifall man inte umgås med någon
Giniz J
Giniz J Månad sedan
Så gör jag också. Ibland känns det sjukt ensamt men de är så mycket bättre än all mega drama som dras igång hela tiden.
Carina Honkaniemi
Carina Honkaniemi Månad sedan
Ogillar man det man gör följ inte då. Fattar inte vad folk lider av
Martina
Martina Månad sedan
Tolkade Vlads reaktionsvideo, som satir o inget annat. Förstod dock att det skulle ta hus i helvete, då många inte förstår varken ironi lr satir. Det är solklart att han inte är pedofil, utan han gör sig lustig över hur småtjejer beter sig utifrån vilka förebilder de har, o hur det kan uppfattas. Han lyfter fram hur de mer lr mindre omedvetet agerar så att de blir sexualuserade som göljd. Detta iom att de imiterar äldre schabloner som tex "pappas flicka" mm Han har ju i någom mån rätt, men det blir ändå för långsökt för den stora massan. Det man alltid ska ha med sig i såna här situationer är: Finns/är det..... × Uppsåt? × Likgiltighetsuppsåt? × Naivt/obetänkssmt? Oavsett är det inte okej att varken lynscha lr cancellera någon. Folk beter sig så jäkla illa, att det snart väl blir lag på att alla måste logga in på sociala medier med BankID 🤔 Tragiskt.
Carina Honkaniemi
Carina Honkaniemi Månad sedan
Ladda upp när du själv vill.
Malin Åsell
Malin Åsell Månad sedan
Viktig video! 🙏🏼
Sofia Journals
Sofia Journals Månad sedan
Håller med om att det har gått överstyr men med Vlad så verkade han inte ta till sig av kritiken och därför blev folk ännu mer upprörda. Hans ursäkt verkade inte vara genuin över huvud taget och jag är uppriktigt förvånad att man inte tänker längre än så 2021 än att man gör en sån video.
Elias Larsson
Elias Larsson Månad sedan
Vad för problem bidrar vlads video till?
Jenny A
Jenny A Månad sedan
Mycket bra video 👍👍👍
Peter Lundin
Peter Lundin Månad sedan
Vuxen mobbning blir jag ut satt för dagligen just på fb så jag är så less på vad folk håller på med i dag. det är inte 2021 inte i hur vuxna ska be te sig i dag får ingen säga något utan bråk har ni tänk på det?
Peter Lundin
Peter Lundin Månad sedan
@Giniz J fb grupper som jag inte känner
Giniz J
Giniz J Månad sedan
Är det dina vänner som mobbar eller är det i facebookgrupper av människor du inte känner? :/
RASK
RASK Månad sedan
💝
Algot Gustafsson
Algot Gustafsson Månad sedan
Stackars Vlad jag gillar verkligen han är en så snäll person.🙂
No Name
No Name Månad sedan
Han inte munnen med hjärnan 10:57? 🤔😂
Eddie Bock
Eddie Bock Månad sedan
Jämförde du precis att brännas på bål med att bli ”drevad”😄
RASK
RASK Månad sedan
Mataforiskt, ja.
Josefins Vloggar
Josefins Vloggar Månad sedan
Du har väldigt sunda tankar. Jag förstår absolut vad du menar. Det är hemskt hur personer beter sig🤢 Jag må tycka att folk gör fel. Men jag "knuffar inte ner dem för en klippa". Det är bra att du tar upp detta👍🏼
Svensk Julmusik
Svensk Julmusik Månad sedan
18:30-19:15 Det verkar som att det har vart lite fel i redigeringen.
RASK
RASK Månad sedan
Börjar bli såhär i varje video, måste nog installera om Sony vegas. Detta märks ej i redigeringen.
Elias Laine
Elias Laine Månad sedan
Är det bara för mig som videon fuckade i slutet? Allt du sa i början av videon startades typ om och spelades upp igen sista 3 minuterna ungefär i videon så man inte hör vad du egentligen säger Kanske är bara för mig eller?
Elin Andersson
Elin Andersson Månad sedan
Människor i drev är fett läskigt! Har ni sätt flugornas herre? se den...lärorik. inte riktigt samma men det är maktspel och osäkerhet.
Adam A
Adam A Månad sedan
Bra video rask skönt att du är tillbaka🔥
Christina Silfwer
Christina Silfwer Månad sedan
Bra video 🥰
Backeland Backeland
Backeland Backeland Månad sedan
Det här är en av anledningarna till att man sitter och hatar bakom en skräm.
Algot Gustafsson
Algot Gustafsson Månad sedan
Bra video 🙂
only Klas
only Klas Månad sedan
Hej Rask! Vet inte om du lyssnar på Raubtier. Men gällande häxjakt. Så lyssna på: Brännmärkt. 👍 Sen finns även låten: Besten i mig. Den handlar om missbruk.
Andreas Lundberg
Andreas Lundberg Månad sedan
Rys med rask. Jaa
Emmi skålberg
Emmi skålberg Månad sedan
Asså vet inte om det bara e min telefon som fuckar upp mitt liv.... men din mun rör sig fortare än när du säger något....
Giniz J
Giniz J Månad sedan
Jag får så på flera videos ibland ifall jag kollar på en video och ett alarm sätts på. Typ bästa sättet är att antingen starta om videon helt (ibland stänga appen sen öppna igen) och ibland räcker det med att klicka på spola tillbaka knappen några gånger. 😂 asså jag har stört ihjäl mig i någon vecka nu 😂 Men tror senaste uppdateringen ska lösa det.
Jenny Klahr
Jenny Klahr Månad sedan
@Emmi samma här,men hänt mig då o då vid olika tillfällen,även om ja lyssnar på andra än Rask,brukar hjälpa att ja stänger av min mobil o startar om.
Kristoff Seisler
Kristoff Seisler Månad sedan
I min video hoppar Rask upp i sängen och sjunger YMCA med glimten i ögat, verkar som att alla har olika erfarenheter med denna magiska video.
Jeanette Berglind
Jeanette Berglind Månad sedan
Det är så skönt att du är naturlig. Du har självdistans och det är så mysigt med dig och din familj. Therese är också naturlig. Ni är så roliga ihop. Och vilka härliga barn ni har. ❤ Många kramar från mig. Jeanette Berglind (Goosy Doo).
Emmi skålberg
Emmi skålberg Månad sedan
@RASK menade att munnens rörelse kom före talet.... vet inte om det beror på bugg på min enhet eller om det bara e mitt internet som fuckar upp
Adam A
Adam A Månad sedan
1:00 det här med "häxor bäxor mäxor" det var bara i europa cuz europa is dumb af back in the day. 8000 år sen visste alla att jorden är rund med europeerna ba neeeej jorden är platt, kommer du till horisonten så hamnar du i helvetet🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
The Swedish Panda
The Swedish Panda Månad sedan
@Adam A Nej kyrkan har aldrig någonsin tvingat folk till att tro att jorden va platt det du försöker referera till är kyrkans dom av koppernikus och hans teori om att jorden kretsar kring solen och inte tvärt om. Dock fick han inte något "konstigt" straff utan helt vanlig husarrest
Kjell Gustavsson
Kjell Gustavsson Månad sedan
@Adam A skåne är platt som en pannkaka
Adam A
Adam A Månad sedan
@The Swedish Panda kyrkan spred fakta eller rykten om att jorden är platt ju, dem som inte trodde på vad kyrkan sa dömdes eller fick nån konstig straff
The Swedish Panda
The Swedish Panda Månad sedan
Eh nej? Läran att jorden är rund har européer trott på sen Pythagoras kom med den teorin
MISSBRUKSBLOGGEN 2.0!
7:37:21
RASK
visningar 46tn
Bankruptcy: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
21:13
My Thoughts on Reality Shifting
9:48
TheOdd1sOut
visningar 9mn
Hot glue fix dents? #Shorts
0:29
Dylan Ayres
visningar 16mn
Inbrott hemma hos Christofer Berg *planerat?*
52:24
Ghost hunting | Frammegården
1:34:30
Jocke & Jonna
visningar 4,3mn
REDIGERAR EN VLOGG | + thumbnail, taggar, plugin, ALLT!
3:49:13
Hotelliggaren - Hela Föreställningen
1:52:30
Robert Gustafsson - Official
visningar 547tn
Bankruptcy: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
21:13
My Thoughts on Reality Shifting
9:48
TheOdd1sOut
visningar 9mn
Hot glue fix dents? #Shorts
0:29
Dylan Ayres
visningar 16mn
Kardeşlerim 9. Bölüm
2:23:18
KARDEŞLERİM
visningar 5mn
"RIP FOOTBALL!" European Super League Confirmed! Goldbridge Reacts
13:45
Mark Goldbridge That's Football
visningar 290tn
15 Most Valuable Things In The World
19:42
SidemenReacts
visningar 1,5mn