CANCEL-KULTUREN. PAOW, VLAD REISER, M.F.L.

  visningar 11,681

RASK

2 månader sedan

LÅTEN: open.spotify.com/track/26aQUbn5umyUp5P3Fd0GYM?si=sNx3PqJuTu6ghoQC2SiysQ
ANJOS VIDEO: sepost.info/dev/video/rqbR3N2Bk2mZzc8.html
Instagram: RealRask
Affärsförfrågningar:
samarbeten@carlfredrikalexanderrask.se
Tittarmail: tittarmail@carlfredrikalexanderrask.se
Snapchat: alexxandear
Min musik på Spotify: Carl Fredrik Alexander Rask

Kommentarer
RASK
RASK 2 månader sedan
Vill bara förtydliga att bara för att jag ifrågasätter Veckorevyn innebär det inte att jag håller med allt Paow och Alexandra säger, en del, men långt ifrån allt. Jag tror tex inte att vaccinet är framtaget i något som helst annat syfte än vaccination osv.
William Öman
William Öman 17 dagar sedan
Vill ha mer hur livet ska levas
N N
N N 23 dagar sedan
Du är sjukt orelevant
Fridha Andersson
Fridha Andersson 28 dagar sedan
Så jävla bra!! Ingen aning om vem Alexandra är men OJ så bra som stor influencer att prata om detta!
Främ Ling
Främ Ling Månad sedan
Låten var nice 🤣
Enci Gafa
Enci Gafa 2 månader sedan
Dem som pratar emot antivaccinpetsoner en fråga till er: Hur fan vet ni hur Corona kom till om det ens finns vart är källan till Corona? Hoppar ni från bron om världens nyheter säger det? Tänk om; nyligen sa politiker att vi va för många i världen .... hur tar dem död på oss? Prioriterar de äldre i Sverige främst ger dem sprutan o dödar dem ger dem virus som e skapat genom vaccinet i kroppen! Starka överlever svaga dör. Unga riskerar att bli sterila av sprutan EU HSR SKRIVIT UNDER ATT ASTRA INTE STÅR FÖR OM NÅGON FÅR BIVERKNINGAR ELLER DÖR EFTER VACCINET !
Enci Gafa
Enci Gafa 2 månader sedan
Du har så rätt!!! Veckorevyn släng er i väggen
Enci Gafa
Enci Gafa 2 månader sedan
Rask! Vaccinet är påhittat likaså Corona . Corona är vanlig influensa ingen dör längre av influensa utan bara covid.... Ta INTE SPRUTAN!
Barack Obama
Barack Obama Månad sedan
Källa på det?
Cristian Efternamn
Cristian Efternamn 2 månader sedan
Vill inte påstå att vi håller på att bli Kommunistisk diktatur men Sverige verkar ha en liten flört utav Kina's system utav censur. Det känns som de försöker satsa på en Pro Kapitalistisk Auktoritär totalism. Det märks också med alla de nya EU lagarna och Sveriges riktning med hela Cancel Culturen.
Cristian Efternamn
Cristian Efternamn 2 månader sedan
Cancel Culture är ett annat ord för censur
Michelle Kajrup
Michelle Kajrup 2 månader sedan
Så söt lilla Astrid. Jag sa att det skulle bli en flicka va säker på det
sanna söderlund
sanna söderlund 2 månader sedan
Håller med dej om allt i denna videon rask.
Fireflame Ferrets
Fireflame Ferrets 2 månader sedan
coronavirus har funnits i mååååånga år av olika slag, det muterar av sig egna natur för att överleva. lika med coronan som kan drabba våra husdjur. Covid är alltså i grunden en sorts corona virus, precis som FIP på katt eller ECE på iller etc.
UserUnamed
UserUnamed 2 månader sedan
Det finns väldigt bra saker med cancel culture. Det är väldigt bra att stora influencer, som har stor makt, ska ställa tills svar när de sprider skit. Det är helt rätt att företag reagerar på att hon sprider falsk information. Detta har absolut ingenting med yttrandefrihet att göra. Det är viktigt att komma ihåg att folk som tror på konspirationsteoretiker är oftast lågutbildade. Det finns mycket forskning kring detta. En stor influencer ska med all rätt stå till svars för att vara en idiot som sprider skit som i slutändan påverka den generella folkhälsan. Men återigen, detta har inget med yttrandefrihet att göra. Om företag märker att en samarbetspartner är en idiot som säger idiotiska grejer så behöver de inte samarbeta med denne om de inte vill. Alla har fortfarande rätt att vara en idiot och yttra sig i sina forum. Det saknar logik med att ta upp yttrandefriheten. Det är så himla roligt hur du mummlar fram kommunism i det hela också. Vad har kommunism med detta att göra? Om du vill göra någon koppling till en politisk regi så är det snarare mer liberalistiskt än kommunistiskt. Företag HAR rätten att avsäga sig samarbetspartner, och detta kallar du kommunism? suck...
Gröt Grusson
Gröt Grusson 2 månader sedan
Tycker du har helt rätt i att man _ska_ ifrågasätta och ha rätt att göra så, att helt enkelt vara källkritisk och se vem som kan ha vinning av att denna information kommer ut, eller att saker förhåller sig på ett visst sätt. Problemet uppstår väl snarare när man, utan grund, stöd eller direkta bevis, säger att 'Så här är det, så här ligger det till...' Då blir det mer att "vad har du för vinning i att säga detta, eller vad vinner någon på att få dig att tro detta, och sedan sprida denna syn på informationen vidare"? Jag kan inte komma på något bra exempel, bara ett extremt larvigt: -Om jag tror att alla personer från landet X egentligen är rymdödlor från planeten Venus, så har jag självfallet all rätt att tro detta, och möjligen sprida min _teori_ vidare. Men att säga att det ÄR så, och ha noll belägg för detta är en helt annan femma, och det är då det börjar bli lite farligt att gå runt och med övertygelse tuta in detta i folk, utan att de på något vis ifrågasätter mina påståenden och kräver bevis för att. Eller undrar vad jag har att vinna på att få folk att tro att alla Exterianer är rymdödlor som måste dräpas.
• Mimmi •
• Mimmi • 2 månader sedan
Håller med om att man bör ifrågasätta. Men jag ser en fara med att sprida uppenbara osanningar till många följare.
Cristian Efternamn
Cristian Efternamn 2 månader sedan
Jag ser fara hos människor som vill censurera andra påminner lite om 1930-talet.
Carina *
Carina * 2 månader sedan
🙋🏼‍♀️💜
Patts
Patts 2 månader sedan
Klart som korvspad att viruset var tillverkat i labb i min mening!!
Maria Holmkvist
Maria Holmkvist 2 månader sedan
5 veckor är en månad
Licence to Chill
Licence to Chill 2 månader sedan
Är det ens nån som läser Veckorevyn? - ett tydligt tecken på att sanningen är nära, är när en människa blir tystad/attackerad
Tobbe Bylén
Tobbe Bylén 2 månader sedan
Vecorevyn Bryter Hot sina egna regler sen får dom inte tvinga företag att sluta göra samarbeten Med SEpostr/Influenser är det lagligt
Anna Götgård
Anna Götgård 2 månader sedan
Men unga tjejer som följer dessa tjejer är inte helt fullt utvecklade..... dom kanske inte har hjärna nog att bilda egna uppfattningar om allt som pågår i världen och då väljer dom att lyssna på dessa sk influencers, ^Är de inte då Influensecers uppgift att inte sprida en massa skit... eller rättare sagt deras egna uppgifter om saker..... dom borde ha ngn grund att stå på innan dom lägger ut ngt om som berör hela världen så som corona.
Enci Gafa
Enci Gafa 2 månader sedan
Finns det grund för att Corona finns överhuvudtaget? Vet du vad dem ger i vaccinet ? Astra Zeneca står ej för din död efter vaccinet visste du det?
Vanesa Wiggh
Vanesa Wiggh 2 månader sedan
Det är för dom inte kan tjäna pengar på det 👍 exakt det som du säger det handlar om pengar 💸
KviZten
KviZten 2 månader sedan
den backrunden är kung
Pernilla Gulaker
Pernilla Gulaker 2 månader sedan
Antagligen din bästa video någonsin. Vi behöver kämpa emot.
Li Rasmusson
Li Rasmusson 2 månader sedan
vem bestämmer vad som är en konspirationsteori?
Gustav Nordqvist
Gustav Nordqvist Månad sedan
@Li Rasmusson, Det är den nya världsordningen. Även kallad Illuminati eller The new world order. Alla som inte tror på deras propaganda blir uthängda som konspirationsteoretiker.
No Name
No Name 2 månader sedan
Dom som ingår i konspirationen
Kjell Gustavsson
Kjell Gustavsson 2 månader sedan
vecko revyn
Baggistrumpz Dreaded Gamer
Baggistrumpz Dreaded Gamer 2 månader sedan
trodde inte sverige skulle då såhär långt... det är läskigt när företagen börjar styra och ställa om hur vi ska tänka och tycka.. :( Bra video
Unicorn Life
Unicorn Life 2 månader sedan
Är emot cancel culture, men min moster har svår cancer och många canceroperationer och behandlingar flyttas fram för att såna som paow åker runt och sprider smittan. Så jag hoppas att hon spräcker sina plasttuttar.
Unicorn Life
Unicorn Life 2 månader sedan
@ann eliasson Käften jag vet mer om dig i detta. Att arbeta inom essentiella yrken säger jag inget om. Blir arg på såna som reser utomlands och festar nu eller typ åker till fjällen. Respektlösa tant.
ann eliasson
ann eliasson 2 månader sedan
Läste häromdagen att just canceroperationer sker precis som vanligt medan andra mindre akuta ev måste skjutas upp! Alla jag känner arbetar som vanligt och är ute och "sprider smittan"(?!), men plasttuttar känner jag ingen som har!
Mariel Moon
Mariel Moon 2 månader sedan
Allt är inte konspirationsteorier,. En del är fakta. Man måste vara källkritisk och inte tro på allt men man får ju spekulera över allt konstigt man hör. Det är ju natuurligt. Var och en får tycka och tro vad de vill och man skriver vad man vill på sin egen sida! Vad har Veckorevyn med det att göra? Rena häxförföljelsen ju.🤔 Det blir bara värre och värre. 🤮😵
Sanna S
Sanna S 2 månader sedan
Vilket är fakta?
TheKycklingklubban
TheKycklingklubban 2 månader sedan
Håller med dig helt och hållet!
Kjelle Vaktis
Kjelle Vaktis 2 månader sedan
Bullshit varför skulle man göra det?
Kjelle Vaktis
Kjelle Vaktis 2 månader sedan
@RASK att inte ta sprutan för man tror på konspirationer 😂
RASK
RASK 2 månader sedan
Göra vaddå? 😇🤷‍♂️
Hanna Jartoft
Hanna Jartoft 2 månader sedan
Bra video 👍 Alla måste få ha fria tankar och uttrycka dem, sedan är det upp till var och en vad man själv vill tro och tycka. Denna utveckling av rena häxjakter måste vändas. Pågått alldeles för länge.
Asp
Asp 2 månader sedan
problemet i sådana här fall är väl dock att människor inte vet hur man bekräftar information man fått och därmed lever sitt liv utefter andra premisser än de som faktiskt pågår, och detta kan få allvarliga konsekvenser.
Sanna S
Sanna S 2 månader sedan
Förstår inte grejen med McDonalds faktiskt. Ingen som tvingar någon att äta där? Alla vet väl vid det här laget att det är skit. Men Alexandra har inga problem med att lägga implantat i kroppen och möblera om ansiktet, helt naturligt? Antar att hon vägrade morfin och antibiotika efter operationerna och käkade svamp istället. Sövde sig själv med belladonna kanske. Förlåt men lite roligt är det. Det är helt naturligt att det uppstår konspirationsteorier i krig och kris. Tycker inte man bör avfärda någon men de som tror på detta gör själva det. Ifrågasätter man något är man "hjärntvättad av staten/får/sovande" och mycket mer än så ids de inte bemöta vad jag sett och hört. Det är inte deras eller någon annans sak att bestämma över mitt tänkande heller bara för att jag inte tror att världseliten gått samman och framkallat covid-19. Håller med om att Veckorevyn inte har någon business i deras samarbeten. Vill företagen inte samarbeta är det upp till dom att hålla reda på vad dom kan stå för och inte.
Jessica Eriksson
Jessica Eriksson 2 månader sedan
Jag gillar dina videos
Jessica Eriksson
Jessica Eriksson 2 månader sedan
Jag ska ta vaccinet
Jessica Eriksson
Jessica Eriksson 2 månader sedan
Toppen bra video
Jessica Eriksson
Jessica Eriksson 2 månader sedan
Härlig och snygg bakgrund
Jessica Eriksson
Jessica Eriksson 2 månader sedan
Såååå underbart söööt prinssesa
ada m
ada m 2 månader sedan
Svenska versionen av ryska pappan
Military History
Military History 2 månader sedan
Bra video! Sprid det sanna ordet. Dem som följer vad staten säger helt är en robot
Amazingselmas
Amazingselmas 2 månader sedan
Jag har en anhörig som tror på ALLA konspirationsteorier som finns. Allt från Illuminati, till chemtrails, till antivaccin, till att alla högt uppsatta politiker är reptiler, att de är ailiens, att Trump är guds sändebud nedsänd från stjärnorna.... Hen gräver sig längre och längre ner i kaninhålet och vi har idag ingen kontakt med hen. Det går inte. Hen är så uppslukad av allt det här att det är viktigare än dennes familj, det är viktigare än att ha en kontakt med sitt barnbarn. Såklart får man ha olika tankar och åsikter men när snöbollen väl börjar rulla så blir den oftast bara större och större. Se gärna Vaccinkrigarna som finns på SVT.
Pernilla Gulaker
Pernilla Gulaker 2 månader sedan
Lagom är oftast bäst
Angelica Tärnsby
Angelica Tärnsby 2 månader sedan
Så bra video , du är som bäst när du ger en känga. Behöver inte betyda drama och trycka ner, utan du säger din sak och står starkt bakom den 🙌🏻 Grymt Rask ❤️
rdhedin
rdhedin 2 månader sedan
Läkemedelsindustrin är så fruktansvärt korrupt PENGAR PENGAR PENGAR. Dom ger dig hellre ett pack Tramadol istället för att skriva ut tex CBD
Mia Carlsson
Mia Carlsson 2 månader sedan
Jag håller fullständigt med hatar cancel kulturen bort med den NU😡
Edward C
Edward C 2 månader sedan
Kul med en lång video så att man har nåt att göra ikväll! :D
Giniz J
Giniz J 2 månader sedan
Ååh vilken sötnos!! 😍 Astrid är ett jätte fint namn 🙏
SSK 1902
SSK 1902 2 månader sedan
Vad händer när sekten runt Tegnell avslöjaa?
Betty Nilsson
Betty Nilsson 2 månader sedan
En bekant som jobbar innom vården tog för nån dag sedan andra vaccinet å säger hon har aldrig varit så sjuk å rekommenderar inte att någon multisjuk tar detta. Hon rekommenderar oss hålla distans munnskydd och tvätta händer osv osv sen tror hon att minst lika många kommet dö av vaccinet lika många som dött av corona ..
Potatix
Potatix 2 månader sedan
@John Wicks Vad menar du? Vilka problem hade kunnat undvikas om vi visste hur många som kommer att dö av vaccinet?
Sanna S
Sanna S 2 månader sedan
​@John Wicks Vad menas?
John Wicks
John Wicks 2 månader sedan
@Potatix " kompetensen att avgöra" det saknar ju hela världen vid det här laget hade man haft kompetensen från början hade vi aldrig haft dessa problem.
mr and mrs
mr and mrs 2 månader sedan
Tror jag inte ett skit på....
Potatix
Potatix 2 månader sedan
"Inom vården". Då antar jag att hon är undersköterska? Hon besitter knappast kompetensen att avgöra hur många som kan dö av ett vaccin som tagits fram av oerhört framstående forskare.
Lanobro45
Lanobro45 2 månader sedan
Bra video
Oskar Linnarsson
Oskar Linnarsson 2 månader sedan
När jag födes vägde jag 2610 gram
Me here
Me here 2 månader sedan
Alla virus mutera
Betty Nilsson
Betty Nilsson 2 månader sedan
Sant de du säger... bra Rask.. jag vägrar ta de vaccinet av just skälet du tar upp de är it nog testat är redan sjuk vill it ta risker .. söt Astrid är 💞
Lizzy Öhlén
Lizzy Öhlén 2 månader sedan
Så fina ni är tillsammans ❤️, man ska inte ta allt så allvarligt, rolig låt tycker jag 😊.. Tack för dina videos och ha en toppen kväll med familjen 😊
OLIVER
OLIVER 2 månader sedan
JAG HAR LAKT TILL 100KG STRIDSMAKIN I MIN SPELISTA👍👍👍😀😀
Glenn Larsson
Glenn Larsson 2 månader sedan
SLUTA SÄGA ÅT FOLK ATT GÖRA SIN RESEARCH MEDAN DU SJÄLV ÄR HELT JÄVLA PANTAD OCH PÅSTÅR DET ENA OCH DET ANDRA HELT UTAN RESEARCH?!?!?!?!!?!
Pernilla Gulaker
Pernilla Gulaker 2 månader sedan
@RASK Katrineholm 🤣🤣🤣🤣
Patts
Patts 2 månader sedan
@RASK Bäst du frågar Glenn från Göteborg nästa gång du ifrågasätter saker för han verkar tro att det han som bestämmer!
Glenn Larsson
Glenn Larsson 2 månader sedan
@Jocke Ebg hahahaaha
Jocke Ebg
Jocke Ebg 2 månader sedan
@Glenn Larsson ”jag kräver att du tar bort videon eller svarar på denna kommentar” hahaha vem är du ens?
SSK 1902
SSK 1902 2 månader sedan
@Glenn LarssonDå står du för att du vet bättre än folket. Sluta skämma ut dig själv ärligt talat. Du sprider konspirationsteorier eftersom att attityden är att saker skall döljas istället för att redas ut vid rimliga frågor. Vilket är paradoxalt
OLIVER
OLIVER 2 månader sedan
JAG DÖR SÅ SÖT ASTRID ÄR♥️♥️♥️💕💕😀😀😀😍😱😱
ANJO
ANJO 2 månader sedan
Kärlek till dig Rask 🙏🏻❤️
Jessie Sköld
Jessie Sköld 2 månader sedan
Hej Astrid! Va söt hon är 😍❤
Astrid Reyier
Astrid Reyier 2 månader sedan
Omggg jag heter Astrid sååå sött❤️❤️❤️jag längtar till jag får barn❤️❤️❤️🤟
Amanda Strömberg
Amanda Strömberg 2 månader sedan
Bästa låten ju😂
Nairowbie
Nairowbie 2 månader sedan
Kung
Rebecka S
Rebecka S 2 månader sedan
Du och Astrid är så fina tillsammans ♡
Volbeat Laxen
Volbeat Laxen 2 månader sedan
Hej söta Astrid ❤❤ hoppas du haft en mysig dag 😊
Beer reviews
Beer reviews 2 månader sedan
Raaaask
Vlad Reiser har tappat det helt
47:44
The Verz Cast
visningar 55tn
STELASTE DEJTINGPROGRAMMET MED AKTA LACKEN! *HAHA*
16:02
Polo G - RAPSTAR (Official Video)
2:49
PoloGVEVO
visningar 30mn
Good Sister vs Bad Sister
11:18
Troom Troom SELECT
visningar 6mn
Betnér och Stanleys Livevecka #MÅNDAG
1:03:25
VI HAR MÖGEL HEMMA! :O (Vi är tillbaka!)
23:40
Spenderade 24 timmar inlåst i badrummet
27:53
STELASTE DEJTINGPROGRAMMET MED AKTA LACKEN! *HAHA*
16:02
Polo G - RAPSTAR (Official Video)
2:49
PoloGVEVO
visningar 30mn
Good Sister vs Bad Sister
11:18
Troom Troom SELECT
visningar 6mn
15 Most Valuable Things In The World
19:42
SidemenReacts
visningar 1,5mn
"RIP FOOTBALL!" European Super League Confirmed! Goldbridge Reacts
13:45
Mark Goldbridge That's Football
visningar 290tn
I BOUGHT TOBI 28 PRESENTS FOR HIS BIRTHDAY
22:20
Do we Need Nuclear Energy to Stop Climate Change?
10:43
Kurzgesagt – In a Nutshell
visningar 3,8mn
Gold Digger Gets What She Deserves
9:53
SSSniperWolf
visningar 2,7mn